Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kardeşi için adalet istiyor

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 29 Temmuz Cuma günü yol kenarında cesedi bulunan 20 yaşındaki Enes Özgül’ün ağabeyi Üveys Özgül, kardeşinin ölümüne neden olanların bulunarak adalete teslim edilmesini istiyor.Olay, 29 Temmuz Cuma günü...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Kardeşi için adalet istiyor
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 29 Temmuz Cuma günü yol kenarında cesedi bulunan 20 yaşındaki Enes Özgül’ün ağabeyi Üveys Özgül, kardeşinin ölümüne neden olanların bulunarak adalete teslim edilmesini istiyor.
Olay, 29 Temmuz Cuma günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manisa-Turgutlu karayolu Bağyurdu OSB kavşağı yakınlarında yaya olarak seyreden 2 kişi bankette bir erkek cesedi gördü. Cesedi görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri şahsın öldüğünü tespit etti. Ardından bölgeye savcı, olay yeri inceleme ekipleri gelerek çalışma yaptı. Üzerinden kimlik çıkmayan ve vücudunun büyük bir bölümde yara izleri bulunan şahsın kazaya mı yoksa cinayete mi kurban gittiği henüz netlik kazanmazken, savcılık ve emniyet güçleri konuyla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
Kardeşi için adalet istiyor
Cesedinde büyük ölçüde yaralar bulunan ve üzerindeki kıyafetleri ve ayakkabılarının da çıkarılmış olduğu gözlenen 20 yaşındaki Enes Özgül’ün gözü yaşlı ağabeyi Üveys Özgül ise kardeşinin ölümüne neden olanların bir an önce bulunmasını ve adalete teslim edilmesini istiyor. Olay günüyle ilgili bilgi veren ağabey Üveys Özgül, “Kardeşim 28 Temmuz Perşembe günü evden babamlarla tartışıp çıkıyor. O gece eve gelmedi. Sonra da ertesi gün bir haber geldi. Babamı aramışlar. Kardeşim Turgutlu’ya 5 kilometre kala mesafede ölü bulunmuş. İlk etapta trafik kazasından şüphelendiler ama ne çarpan var ne bunu yapanlar var. Bugün 38 gün oldu. Ne polis ne savcı bize yeterli içimizi rahatlatacak bir bilgi vermiyor. Kardeşim daha küçüktü. Askere gidecekti. Askerden geldikten sonra biz onun düğününü yapacaktık. Ben onu damatlık içinde hayal ederken kefene koydum kardeşimi. Bunu yapanların bulunmasını istiyorum. En azından bir nebze de olsun içimizin rahatlatılmasını istiyoruz. Annem perişan. Hayatımız tepetaklak oldu” dedi.
“İşkence yapılarak öldürülmüş”
Kardeşinin ölümüyle ilgili kaza süsü verilmiş bir cinayetten şüphelendiğini söyleyen Özgül, “20 yaşındaki çocuğa işkence yapılmış. Ölü bulunduğunda üzerinde tişörtü, ayağında ayakkabıları bile yokmuş. 2 ay olacak henüz net bir şey yok. Bir an önce sorumluların bulunup adalete teslim edilmesini istiyoruz. Kaza süsü verilmiş bir cinayet gibi bakıyorum. Vücudunda çok sayıda darp izi var. Kafasında kırık var. Elinde, kolunda sigara söndürmüşler. İşkenceyle öldürüldüğünü ve kaza süsü verildiğini düşünüyorum. Araba çarpmış bile olsa kasti bir cinayetmiş gibi geliyor. Ama net bir şey bilemiyoruz. 20 yaşında bir çocuktu. Yarı çıplak öldürülmeyi hak etmiyordu” dedi.
Özgül ayrıca kardeşi Enes’in ölümüyle ilgili bilgisi olanların bu bilgiyi polis ve savcılıkla paylaşmasını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.