Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kağıthane’de Feci Kaza Kamerada

Kağıthane’de, hızla yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına araba çarptı. Talihsiz kadının ağır yaralanmasına neden olan feci kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Olay, 9 Nisan Cuma günü saat 11.30 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağıthane’de, hızla yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına araba çarptı. Talihsiz kadının ağır yaralanmasına neden olan feci kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, 9 Nisan Cuma günü saat 11.30 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hızla yolun karşısına geçmek isteyen Hacer G.’ye (33), 03 AK 666 plakalı araç çarptı. Hacer G., kazada ağır yaralandı. Kaza anında kaldırım kenarında bulunan demir dubaların ve bir elektrik direğinin yerinden söküldüğü görüldü. Kazada ağır yaralanan Hacer G., Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Hacer G.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
FECİ KAZA KAMERADA
Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Hacer G., yol kenarına park edilen araçların arasında hızla yolun karşısına geçmeye çalışıyor. Koşmaya başlayan kadına araç çarpıyor. Kadına çarpmamak için kaldırıma yönelen otomobilin kaldırımdaki demir dubalara da çarparak yerinden söktüğü görülüyor. Otomobil kaldırımdaki elektrik direğine çarparak duruyor. Talihsiz kadın ise aracın altında kalıp ağır yaralanıyor. Bir vatandaş, yerde yatan Hacer G.’nin yardımına koşuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.