Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) kağıt Toplayıcısı Babanın, Çocuklarını Kağıt Arabasında Taşıması Yürekleri Burktu

İstanbul Ataşehir’de kağıt toplama arabası üzerinde görüntülenen 2 küçük çocuğun içler acısı durumu yürek burktu.Kağıt toplayarak geçimini sağlayan Ayhan Aydın isimli vatandaşın, çocuklarını kendilerine kıyafet yardımı yapacak...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Ataşehir’de kağıt toplama arabası üzerinde görüntülenen 2 küçük çocuğun içler acısı durumu yürek burktu.
Kağıt toplayarak geçimini sağlayan Ayhan Aydın isimli vatandaşın, çocuklarını kendilerine kıyafet yardımı yapacak bir hayırseverin yanına kağıt toplama arabasıyla götürmesi görenleri duygulandırdı.
Kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde baba Aydın, kağıt toplayıcılık yaparak geçimini sağlamaya çalıştığını belirtti. Günlük 20-30 lira kadar para kazandığını, kazancının ancak kiraya yetebildiğini anlatan baba Aydın, bir hayırseverin çocuklarına kıyafet yardımı yapacağını, çocuklarını hayırseverin yanına götürdüğünü belirtti.
Henüz yeni bir bebeği olduğu için eşinin evde kalmak durumunda olduğunu belirten baba Ayhan Aydın, “Burada bir abi ’çocuk eşyaları vereceğim’ dedi, onun için geldik” dedi. Bir süre kendisine kıyafet yardımı sözü veren vatandaşı bekleyen Ayhan Aydın, aradığı kişiyi bulamayınca çocuklarını da alarak yoluna devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.