Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kağıt Toplama Arabasıyla Hırsızlık Yapan Şebeke Kamerada

Zeytinburnu’nda kağıt toplama arabasıyla hırsızlık yapan şebeke kameralara yansıdı. Hırsızlar para kasasını çalarken, alarmı duyan iş yeri sahibi dükkana gelerek süpürge ile önlem aldı.Olay, Zeytinburnu’nda bir iş yerinde geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeytinburnu’nda kağıt toplama arabasıyla hırsızlık yapan şebeke kameralara yansıdı. Hırsızlar para kasasını çalarken, alarmı duyan iş yeri sahibi dükkana gelerek süpürge ile önlem aldı.
Olay, Zeytinburnu’nda bir iş yerinde geçtiğimiz Cuma günü sabaha karşı 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir lastikçi dükkanına giren hırsızlar, iş yerindeki kasayı çaldı. Kağıt toplama arabasıyla hırsızlık yapan şahıslar, kasayı olay yerine 100 metre yakın bir alanda patlattı. Kasa içerisindeki 5 bin lira nakit para, pasaport ve silah mermilerini alan hırsızlar kayıplara karışırken polis hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
ELİNDEKİ SÜPÜRGE İLE ÖNLEM ALDI
Yaşanan hırsızlık saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde zanlılar, kağıt toplama arabası ile dükkanın bulunduğu sokağa girdikleri görülüyor. Dükkan önünde bekleyerek kapıyı açmaya çalışan hırsızların bir yandan da çevreyi kolaçan etdiyor. Bir süre sonra dükkana girmeyi iki kişinin para kasasını taşıyarak kapıya kadar çıkarttıkları kameraya yansıyor. Hırsızlar daha sonra para kasasını koydukları kağıt toplama arabasıyla hızla kaçıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.