Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kadına Çarpıp Kaçan Sürücüyü Vatandaşlar Durdurdu

Beyoğlu Kasımpaşa’da yakınlarını havalimanına yetiştirmeye çalışan sürücünün kullandığı otomobil, arkadaşlarıyla birlikte kursa giden bir kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrularak baygınlık geçiren kadının elini arkadaşları...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu Kasımpaşa’da yakınlarını havalimanına yetiştirmeye çalışan sürücünün kullandığı otomobil, arkadaşlarıyla birlikte kursa giden bir kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrularak baygınlık geçiren kadının elini arkadaşları bir an olsun bırakmazken, çarptığını görmediğini iddia eden sürücüyü ise vatandaşlar durdurdu.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi Kasımpaşa Zincirlikuyu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, öğle saatlerinde evinden çıkan Neriman Katmer (45), arkadaşlarıyla buluştuktan sonra kursa gitmek için yola koyuldu. Cadde üzerinden yoluna devam eden kadına, o esnada yakınlarını havalimanına yetiştirmek için süratli giden Ercan B. (30) idaresindeki 34 TR 5057 plakalı otomobil çarptı. Otomobilin sert bir şekilde çarptığı Katmer, arkadaşlarının gözü önünde yere savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpma sonucu yere savrularak baygınlık geçiren kadını arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı. Katmer’in elini tutarak yüzüne su vuran arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Dakikalarca yerde baygın bir şekilde yatan kadın için vatandaşlar adeta seferber oldu. Sürücü Ercan B. ise kadına müdahale edildiği esnada panik yaşadı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.
VATANDAŞLAR DURDURDU, “ÇARPTIĞIMI GÖRMEDİM” DEDİ
Öte yandan olay yerine gelen trafik polisleri, kaza yerinde bir süre inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda kazanın yol kenarına park eden 37 UN 2749 plakalı kamyonetin yolu daraltmasından kaynaklandığı belirlendi. Ayrıca sürücünün kadına çarpmasının ardından duraksaması ve yoluna devam etmesi sonrasında vatandaşlar tarafından durdurulması güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kadına çarpan otomobil duraksayarak yoluna devam ediyor. Vatandaşların uyarısı üzerine otomobili durduran sürücü ve aracın içindekiler dışarıya çıkarak kadının yanına gidiyor.
Olayı gören bir esnaf, “Havalimanına adamları yetiştireceğim diye hızlı gitti, kadını ezdi. Kaçıyordu bizde durdurduk, sonra polisi aradık. Çarpıktan sonra gidiyordu, ileride durdurduk. Adam, ‘Çarptığımı görmedim’ dedi” ifadelerini kullandı.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.