Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) İtfaiyenin kurtardığı yavru kediyi hayvansever genç kadın sahiplendi

Şişli’de bir akaryakıt istasyonunun girişindeki ücret tabelasının içine sıkışan yavru kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Ekiplerin hummalı çalışması sonucu kurtarılan yavru kediyi, çalışmaları izleyen hayvansever...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli’de bir akaryakıt istasyonunun girişindeki ücret tabelasının içine sıkışan yavru kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Ekiplerin hummalı çalışması sonucu kurtarılan yavru kediyi, çalışmaları izleyen hayvansever genç bir kadın sahiplendi.
İstanbul Şişli Darülaceze Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun girişindeki ücret tabelasından ses geldiğini fark eden Aslı Kuruçay, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tabelanın alt kısmına sıkışan yavru kediyi kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Titizlikle tabelaları söken itfaiye ekipleri, kediyi sıkıştığı yerden kurtardı ancak kedi korkudan bir otomobilin altına girdi. Bunun üzerine itfaiye eri otomobilin altından kediyi alarak sevmeye başladı. İtfaiye ekiplerinin yavru kediyi kurtarma çalışmalarını izleyen Kuruçay, kediye acıyarak sahiplendi. İtfaiye erinden kediyi teslim alan Kuruçay, kediyi otomobiline götürdü.
“Kedinin sıkıştığını görünce içim gitti, kurtarıldıktan sonra sahiplendim”
Kediyi sahiplenen Aslı Kuruçay, “Kedi sıkışmıştı, içim gitti. Telefonla itfaiyeyi aradım hemen geldiler. Kurtardıktan sonra kediyi sahiplendim” dedi. Ardından hayvansever kadın sahiplendiği kediyi de alarak lüks otomobiliyle istasyondan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.