Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) İnşaattan düşen işçi, vinç yardımıyla kurtarıldı

Kartal’da inşaatta yaklaşık 6 metreden beton zemine düşen işçiyi itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından vinç yardımıyla kurtardı. Sırt üstü zemine çakılan işçi, demir çubuklara saplanmaktan ise 10 santimle kurtuldu.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2016 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2016 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal’da inşaatta yaklaşık 6 metreden beton zemine düşen işçiyi itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından vinç yardımıyla kurtardı. Sırt üstü zemine çakılan işçi, demir çubuklara saplanmaktan ise 10 santimle kurtuldu.
Olay, Kartal Yukarı Mahalle’de bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaatta çalışan bir işçi kalıpları sökerken yaklaşık 6 metreden sırt üstü beton zemine çakıldı. Kalıp ustası İlhan Çınar’ın düştüğünü gören iş arkadaşları durumu polis, 112 sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen ekipler işçiyi sedyeye bağlarken itfaiye ekipleri de talihsiz işçiyi vinç yardımıyla düştüğü yerden çıkarmaya çalıştı. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu düştüğü yerden çıkarılan işçi olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. İşçinin 10 santimle demir çubuğa saplanmaktan kurtulduğu öğrenildi. Yaralı işçi daha sonra ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İşçinin sağlık durumuyla ilgili ise henüz bir bilgiye ulaşılamadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.