Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Hurdaya Dönen Otomobilden Sağ Çıktılar

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaklaşık 40 metre taklalar atarak petrol istasyonuna doğru ilerlerken otomobil, park halindeki TIR’a çarparak durdu. Otomobil hurdaya dönerken, 3 kişi yaralı olarak kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaklaşık 40 metre taklalar atarak petrol istasyonuna doğru ilerlerken otomobil, park halindeki TIR’a çarparak durdu. Otomobil hurdaya dönerken, 3 kişi yaralı olarak kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saat 21.30 sıralarında Körfez ilçesi D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Yaşar K.(55) idaresindeki 34 SOV 24 plakalı otomobil, Şirinyalı mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki su kanalının betonuna çarptı. Taklalar atan otomobil, benzin istasyonuna doğru ilerlerken park halindeki 41 U 9027 plakalı TIR’ın dorse kısmına çarparak durabildi.
Araç içerisinde sürücü Yaşar K. çocukları Fırat ile Mehmet K. ters dönen araç içerisinde sıkıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yanmaya başlarken, akaryakıt istasyonu çalışanları istasyonda bulunan yangın tüpleri ile alevlere müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sıkışan yaralıları kurtarmak için ter döktü. Kısa süren çalışmanın ardından sıkışan yaralılar kurtarılarak 112 tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayı anlatan otomobil sürücüsü Yaşar K., ’’Sakarya’dan İstanbul’daki evimize gidiyorduk. Seyir halinde ilerlerken birden araç kontrolden çıktı ve taklalar atmaya başladık. Bir insanın başına bir olay gelecekse o insanın üzerinden koruma melekleri çekilir ve olay yaşanır. Bu olayın olacağı varmış. Allah korudu" dedi.
Kaza sonrası otomobil hurdaya dönerken yaralanan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan kaza anı benzin istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.