Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Havalimanında İntihar Etmek İsteyen Özbekistan Uyruklu Kadını Polis Son Anda Durdurdu

İstanbul-Taşkent seferini yapacak uçakta taşkınlık yaptığı için uçağın pilotu tarafından indirilen Özbekistan vatandaşı Mahmure M., Atatürk Havalimanı’nda intihar girişiminde bulundu. Özbek kadının intihar girişimi, polisin son anda...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul-Taşkent seferini yapacak uçakta taşkınlık yaptığı için uçağın pilotu tarafından indirilen Özbekistan vatandaşı Mahmure M., Atatürk Havalimanı’nda intihar girişiminde bulundu. Özbek kadının intihar girişimi, polisin son anda yaptığı müdahaleyle engellendi.
Dün akşam saatlerinde İstanbul - Taşkent uçağında taşkınlık yapması nedeniyle uçaktan indirilen Özbek vatandaşı Mahmure M., yapılan işlemlerinin ardından bugün yine Atatürk Havalimanı’na geldi. Atatürk Havalimanı’nda sinir krizi geçiren kadın bir süre sonra arabaların önüne geçerek oynamaya başladı.
Çalışanlarla ve yolcularla kavga ettiği öğrenilen kadın, havalimanı gidiş katındaki parmaklıklara çıkarak intihar etmek istedi. Polis, Özbekistan vatandaşı kadını ikna etmeye çalıştı. Bu sırada bir polis memuru, Mahmure M.’nin bir anlık dalgınlığında yararlanarak, kadını yakaladı. Polis tarafından parmaklıklardan indirilen kadın, "Türkiye’ye çalışmaya geldim. Beni çalıştırmıyorlar. Üç çocuğum var onları özledim" dedi.
Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınan Mahmure M. ifadesinin alınmasının ardından Taşkent uçağıyla ülkesine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.