Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Halk Otobüsünde Taciz Anları Kamerada

İstanbul Anadolu yakasında bir halk otobüsünde yaşanan cinsel taciz görüntüleri, dehşete düşürdü. Cinsel organını çıkararak bir kadını taciz eden zanlı, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yakalandı. Polis her yerde otobüste kadınları...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Anadolu yakasında bir halk otobüsünde yaşanan cinsel taciz görüntüleri, dehşete düşürdü. Cinsel organını çıkararak bir kadını taciz eden zanlı, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yakalandı. Polis her yerde otobüste kadınları taciz eden zanlıyı arıyor.
Edinilen bilgilere göre, dehşete düşüren taciz olayı sabah 07.30’da Yenidoğan - Kadıköy seferini yapan 19 E numaralı halk otobüsünde yaşandı. Otobüse birkaç arkadaşı ile birlikte binen şahıs, bir kadına tacizde bulundu. Cinsel organını çıkaran zanlı, dakikalarca kadını taciz etti. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Dehşete düşüren taciz olayı, yolcu dolu otobüste dakikalarca devam etti. Görüntüleri çeken yolcunun tacizciler tarafından fark edildiğini anlayınca, korkarak otobüsten indiği öğrenildi.
Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tacizcinin yakalanması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.