Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Güpegündüz Cep Telefonu Hırsızlığı

Beyoğlu’nda güpegündüz bir işyerinde yaşanan cep telefonu hırsızlığı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Olay, Beyoğlu’na bağlı Tarlabaşı’nda meydana geldi. Dekorasyon işi yapan Hüsnü Karadeniz’in iş...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda güpegündüz bir işyerinde yaşanan cep telefonu hırsızlığı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, Beyoğlu’na bağlı Tarlabaşı’nda meydana geldi. Dekorasyon işi yapan Hüsnü Karadeniz’in iş yerine giren hırsız, Karadeniz’in kızına ait olan ve kasanın bulunduğu bankonun üzerinde şarja bağlı halde bulunan cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. Hırsızın iş yerinin önünde keşif yapma, içeri girip telefonu alarak olay yerinden uzaklaşma görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.
Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızın elini kolunu sallaya sallaya iş yerine girip telefonu çalma anı görenleri şaşırttı. İlk olarak iş yerinin önüne gelip içeriyi gözetleyen hırsız, içeride kimsenin olup olmadığını kontrol ediyor. İş yeri sahiplerinin üst katta olduklarını fark eden hırsız, rahat tavırlarla içeriye giriyor ve kasada şarja bağlı halde olan cep telefonunu alarak, elini kolunu sallaya sallaya iş yerinden çıkıyor ve olay yerinden uzaklaşıyor.
Güpegündüz yaşanan hırsızlık olayının görüntülerini izleyince şok olan Hüsnü Karadeniz, “Kendi dükkanı gibi geldi, çok rahat bir şekilde telefonumuzu söktü, aldı, götürdü. Allah’tan kamera vardı da yakaladık. Bundan sonrasını devlete bırakıyorum. Telefonu oraya şarja koymuştuk. Kızım yukarıda bulaşık yıkıyordu. Sonra bir baktık ki telefon yok, kameralardan yakaladık. Yirmi saniyede olan oldu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.