Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Gaziosmanpaşa’daki Kuyumcu Soygunundaki Hareketli Dakikalar Kamerada

Gaziosmanpaşa’da sabah saatlerinde gerçekleşen kuyumcu soygunu sonrası yaşanan çatışma anı ve soyguncuların kaçışı, güvenlik kamerasına yansıdı.Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi’nde bir kuyumcuya gelen silahlı soyguncularla...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziosmanpaşa’da sabah saatlerinde gerçekleşen kuyumcu soygunu sonrası yaşanan çatışma anı ve soyguncuların kaçışı, güvenlik kamerasına yansıdı.
Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi’nde bir kuyumcuya gelen silahlı soyguncularla kuyumcu arasında çatışma çıkmış, çıkan çatışmada kuyumcu ağır yaralanırken, soyguncular araçla kayıplara karışmıştı. O anlara ait güvenlik kamera görüntüleri çıktı. Görüntülerde soyguncular bir araca doğru kaçıyor. Bu sırada bir soyguncu arkasına dönüp ateş ediyor. Bu sırada silah seslerini duyan vatandaşlardan biri koşarak olay yerine gitmeye çalışırken, silahlı soyguncuları görünce bir hana saklanıyor. Öte yandan, başka bir vatandaş kurşunlardan korunmak için bir arabayı kendine siper ederken, soyguncular araca binerek hızla olay yerinden uzaklaşıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.