Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Feci Kaza Kamerada

İzmir’in Buca ilçesinde, müşteri aldıktan sonra aracına binmek için kapıyı açan taksi şoförü İshak Beraber’e dolmuş minibüsü çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 20 metre savrulan taksi şoförü hayatını kaybetti. Feci kaza kameralara...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Buca ilçesinde, müşteri aldıktan sonra aracına binmek için kapıyı açan taksi şoförü İshak Beraber’e dolmuş minibüsü çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 20 metre savrulan taksi şoförü hayatını kaybetti. Feci kaza kameralara yansıdı.
Kaza, geçtiğimiz pazar sabahı saat 06.00 sıralarında, Menderes Caddesi Buca Belediyesi önünde meydana geldi. Taksi yanında müşteri bekleyen taksi şoförü İshak Beraber, yolcu gelince aracına binmek için hareketlendi. Direksiyon başına geçmek için aracının kapısını açan İshak Beraber’e, Buca-Yesilyurt arasında çalışan dolmuş çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kapı sökülürken taksi şoförü yaklaşık 20 metre savruldu. Çevredekilerin durumu bildirmesi ile gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, İshak Beraber’in hayatını kaybettiğini belirledi.
DOLMUŞ SIRASINA YETİŞİYORMUŞ
Kaza sonrası dolmuş şoförü M.K. gözaltına alındı. Dolmuş şoförü M.K.’nın iddiaya göre dolmuş sırasına girmek için hızla gittiği öğrenildi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.K. tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.