Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel haber) Fatih’te canlı bomba ihbarı paniğe neden oldu

Fatih’te çarşaflı bir erkeğin canlı bomba olabileceği ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis ihbarın yapıldığı caddede geniş güvenlik önlemi alırken, yapılan araştırmada ihbarın asılsız olduğu, çarşaflı kişinin de bir...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te çarşaflı bir erkeğin canlı bomba olabileceği ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis ihbarın yapıldığı caddede geniş güvenlik önlemi alırken, yapılan araştırmada ihbarın asılsız olduğu, çarşaflı kişinin de bir kadın olduğu anlaşıldı.
Fatih Fevzipaşa Caddesi üzerinde dün gece 23.00 sıralarında çarşaflı kişinin erkeğe benzediği ve canlı bomba olabileceği iddiasıyla polise gelen bir ihbar ekipleri harekete geçirdi. Çok sayıda polis ekibi olay yerine giderek geniş güvenlik önlemi aldı. Uzun namlulu silahla araçtan inen polisler, meraklı vatandaşları da uzaklaştırdı. İhbarın yapıldığı yerde polisin çarşaflı kişiyi durdurmasının ardından gerçek de kısa sürede ortaya çıktı. Şüphelenilen çarşaflı kişinin bir kadın olduğu ve herhangi bir olumsuzluk olmadığı belirlendi. Şahıs polis ekipleri tarafından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Burada ifadesi alınan kadın, ardından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.