Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) E-5’te ‘Aile Boyu’ Yol Kavgası

E-5’te yol verme tartışmasına giren iki sürücü, yol artasında tekme tokat birbirine girdi. Tarafları ayırmak üzere otomobilden inen iki kadın da kavganın tam ortasında kalınca ortalık bir anda karıştı. Otomobildeki 3 küçük çocuğun...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
E-5’te yol verme tartışmasına giren iki sürücü, yol artasında tekme tokat birbirine girdi. Tarafları ayırmak üzere otomobilden inen iki kadın da kavganın tam ortasında kalınca ortalık bir anda karıştı. Otomobildeki 3 küçük çocuğun çığlıkları ise yaşadıkları korkuyu gözler önüne serdi.
Olay, E-5 Karayolu Edirne istikametinde yan yol üzerinde saat 17.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, aynı istikamette ilerleyen 34 TN 2159 ve 34 DR 8789 plakalı araç sürücüleri yol verme nedeniyle önce tartıştı, sonra da kavgaya tutuştu. Diğer sürücülerin gözleri önünde cereyan eden olayda sürücüler tekme tokat birbirlerine girdi. Bu sırada 34 TN 2159 plakalı araçtan inen biri yaşlı iki kadın, kavgayı ayırmak için gençlerin arasına girdi. Bir anda kavganın ortasında kalan yaşlı kadın, yere düşen sürücü ile birlikte yere yuvarlandı. Bu sırada diğer kadın da yere düşen sürücüye vurarak etkisiz hale getirmeye çalıştı.
ÇOCUKLARIN ÇIĞLIĞI YAŞADIKLARI KORKUYU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ
Olay sırasında taraflardan birine ait olan otomobildeki 3 küçük çocuğun yaşadığı korku ve panikte tarafları durdurmaya yetmedi. Çığlık atarak ağlayan üç çocuk, kavgayı korku dolu gözlerle izlemek zorunda kaldı. Ön koltukta oturan küçük bir çocuğun ‘baba’ diyerek ağlaması ise yaşadığı korkunun boyutunu gözler önüne serdi. Ancak küçük çocukların çığlıkları da kavganın sonlandırılmasına engel olamadı. Bu sırada genç kadın olayı görüntüleyen İHA muhabirinin kamerasına vurarak görüntü alınmasına tepki gösterdi.
KAVGA, DİĞER SÜRÜCÜLERİN ARAYA GİRMESİYLE YATIŞTIRILDI
Öte yandan, tarafların kavgası çevredeki sürücülerin araya girmesiyle güçlükle ayrıldı. Araca güçlükle bindirilen sürücü ailesi ile birlikte olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Aracın plakasını alan diğer sürücü ise polisi arayarak şikayetçi oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.