Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Duvarı Delerek Kuyumcuyu Soymak İsteyen Şahıs Yakalandı

Kocaeli’de, bir kuyumcunun bina duvarını delmek isteyen şahıs, polis tarafından yakalandı.Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Sabaha karşı Bekirdere mahallesi Turan Güneş caddesinde bir kuyumcunun önüne gelen K.I. isimli şahıs,...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de, bir kuyumcunun bina duvarını delmek isteyen şahıs, polis tarafından yakalandı.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Sabaha karşı Bekirdere mahallesi Turan Güneş caddesinde bir kuyumcunun önüne gelen K.I. isimli şahıs, kuyumcunun yan tarafındaki demirle kapatılmış inşaat alanına girdi. Yanında getirdiği bıçak ve çekiç ile duvarı delmeye başlayan K.I.’nın çıkardığı ses, bölgede devriye halinde olan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Bekirpaşa Polis Merkezi Amirliği ekibi tarafından fark edildi. Sesin geldiği yere yönelen polis ekibi, kuyumcunun duvarını delmeye çalışan K.I. isimli zanlıyı yakaladı.
Polis tarafından zanlı, sağlık kontrolünün ardından Bekirpaşa Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Zanlının kuyumcuyu soymak amacıyla kullandığı çekiç ve bıçağa el konulurken, K.I. emniyette tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye çıkarıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.