Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Dolandırıcılara Gidecek Servetini Eşi Kurtardı

Bursa’da kendilerini polis olarak tanıtan şüphelilerin, "Kimliğini terör örgütü PKK kullanıyor" yalanına inanıp hesabındaki 700 bin lirayı çekmeye giden şahıs, eşinin durumundan şüphelenip, polisi aramasıyla dolandırılmaktan kurtuldu.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Dolandırıcılara Gidecek Servetini Eşi Kurtardı
Bursa’da kendilerini polis olarak tanıtan şüphelilerin, "Kimliğini terör örgütü PKK kullanıyor" yalanına inanıp hesabındaki 700 bin lirayı çekmeye giden şahıs, eşinin durumundan şüphelenip, polisi aramasıyla dolandırılmaktan kurtuldu.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Z.S.’yi (58) arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıttı. Dolandırıcı, “Hesabınız terör örgütü tarafından kullanılıyor. Hesabınızdaki parayı çekin ve bize verin. Biz seri numaralarını kontrol ettikten sonra size geri vereceğiz” diyerek bankaya yönlendirdi. Bu sırada şahsın eşi, durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulundu. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bankaya giderek uzun uğraşlar sonucunda şahsı ikna etti. Şahsın, şüphelilerin hesabına yaklaşık 700 bin lira yatıracağı öğrenildi.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.