Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel haber) Cemaate yakınlığı ile bilinen iş adamının zabıtalara saldırdığı iddiası

Bilecik ve Bozüyük ilçesinde ticari faaliyetlerde bulunan ve cemaate yakınlığı ile bilinen iş adamı, iş yerinde denetim yapmak isteyen zabıta ekiplerine saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Bilecik’in Bozüyük...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik ve Bozüyük ilçesinde ticari faaliyetlerde bulunan ve cemaate yakınlığı ile bilinen iş adamı, iş yerinde denetim yapmak isteyen zabıta ekiplerine saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir iş yerinde geçtiğimiz gün bir şikâyet üzerine belediye ekipleri tarafından denetim yapılmak istendi. Ancak iddiaya göre iş yeri sahibi O.S., iş yerinde kameralı bir şekilde denetim yapmak isteyen belediye personeli ve zabıta ekiplerine direnerek karşı çıktı. Karşı çıkma teşebbüsü kamu personelini darp etmeye kadar gidince belediye çalışanları olay yerinden ayrılarak, konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayın ardından işy eri sahibi O.S., İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Zabıta ekiplerinin ifadesine göre O.S.’nin "Yaptığımız darbe yetmedi" diyerek denetim yapılmasına karşı çıktığı iddia edildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “Cemaate yakınlığı ile bilinen bir iş yerine belediye personelimizce denetime gidilmiş. İş yeri sahibince ekibimize yapılan müdahale darp olayına kadar gitmiştir. Ben de belediye başkanı olarak şahıs hakkında suç duyurusunda bulundum. Milletine namlu doğrultan örgüte ve bu örgüte halen destek verenlere karşı mücadelemiz hukuk çerçevesinde sonuna kadar sürecektir. Bu olayın takipçisi olacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.