Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Çarptığı Adamın Başında “Hüngür Hüngür” Ağladı

Beyoğlu Gümüşsuyun’nda sipariş yetiştirmeye çalışan motosikletli kuryeye, yasak noktadan “U” dönüşü yapan kadın sürücü çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak sert şekilde yere düşen adamın acı çektiğini gören kadın sürücü,...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu Gümüşsuyun’nda sipariş yetiştirmeye çalışan motosikletli kuryeye, yasak noktadan “U” dönüşü yapan kadın sürücü çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak sert şekilde yere düşen adamın acı çektiğini gören kadın sürücü, “Adama bir şey olmadı değil mi?” diyerek hüngür hüngür ağladı.
Kaza, dün saat 14.00 sıralarında Beyoğlu Gümüşsuyu İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir restoranda çalışan motosikletli kurye Harun Özkan, müşteriye sipariş yetiştirmek için Dolmabahçe’den Taksim istikametine doğru yola çıktı. Cadde üzerinde süratli bir şekilde seyir halinde olan Özkan’a yasak noktadan "U" dönüşü yapan Y.Y. idaresindeki 34 JV 7285 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Özkan havalanarak yaklaşık 5 metre uçtuktan sonra sert şekilde yere düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Özkan’a müdahale etmeye başladı.
ÇARPTIĞI ADAMIN BAŞINDA GÖZYAŞI DÖKTÜ
Sağlık ekipleri yaralı adama müdahale ettiği esnada şoka giren kadın sürücü Y.Y hüngür hüngür ağlamaya başladı. Elleriyle yüzünü kapatarak ağlayan kadın, acı içerisinde kıvranan adama sağlık ekiplerinin müdahalesini izledi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı Özkan, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çevredeki vatandaşlar ise ağlayan kadını teselli etmeye çalıştı.
“ADAMA BİR ŞEY OLMADI DEĞİL Mİ?”
Yaralının ambulansla tedavi altına alınmasına rağmen kazanın şokunu atlamayan kadın, vatandaşlar tarafından aracına götürüldü. Ağlayarak aracına binen kadın, vatandaşların verdiği suyla yüzünü yıkayarak sakinleştirilmeye çalışıldı. Yüzünü yıkayarak olayın şokunu atlatmaya çalışan kadın, “Adama bir şey olmadı değil mi?” diyerek hüngür hüngür ağladı. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, sürücü Y.Y’yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.