Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Çalınan Sağlık Evraklarının Geri Getirilmesini İstedi

Fatih’te iş yeri çalışanlarının yoğunluğundan faydalanan bir şahıs, içinde 3 bin TL bulunan çantayı çaldı. Yaşanan hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.İstanbul Fatih ilçesi Kadınlar Pazarında...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te iş yeri çalışanlarının yoğunluğundan faydalanan bir şahıs, içinde 3 bin TL bulunan çantayı çaldı. Yaşanan hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
İstanbul Fatih ilçesi Kadınlar Pazarında iş yeri çalışanlarının yoğunluğundan faydalanan bir şahıs, içinde 3 bin TL bulunan çantayı çaldı. İş yerine müşteri gibi giren zanlı, etrafta kimsenin olmadığını görünce kasaya doğru yanaştı. Kasayı açmaya çalışan zanlı, kasanın yanındaki şişeyi devirince panik yaparak kaçtı. Ancak 15 saniye sonra tekrar geri dönen zanlı, bu kez kasanın üzerinde bulunan küçük el çantasını alarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Çantanın bir yakına ait olduğunu belirten iş yeri sahibi Mehmet Emin Ekinci, “Çantanın içinde yaklaşık 3 bin TL vardı. Para önemli değil, ancak çantanın içinde hastane evrakları vardı. Misafirim Siirt’ten geldi ve iki aydır o evrakları toplamakla uğraşıyordu. Parayı istemiyoruz ama en azından o evrakları bize geri getirsin. Gelsin masanın üzerine koysun, kapının altından atsın. Evrakların sahibi yakınım, gerçekten zor durumda kalıyor. Evrakları versin başka bir şey istemiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.