Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Büyükçekmece’de Silahlı Banka Soygunu

Büyükçekmece’de sabah saatlerinde gerçekleşen banka soygunu saniye saniye kameralara yansıdı. Soyguncu, güvenlik görevlisine diz çöktürürken, bir banka müşterisinin diz çöken güvenlik görevlisinin önünden hiçbir şey olmamış gibi...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükçekmece’de sabah saatlerinde gerçekleşen banka soygunu saniye saniye kameralara yansıdı. Soyguncu, güvenlik görevlisine diz çöktürürken, bir banka müşterisinin diz çöken güvenlik görevlisinin önünden hiçbir şey olmamış gibi yürümesi ilginç görüntüler oluşturdu.
Büyükçekmec E-5 yan yolda sabah saatlerinde silahlı ve maskeli bir soygunu gelmiş , güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra 50 bin lirayla kayıplara karışmıştı. Soygun anı güvenlik kameralarına yansıdı.Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, maskeli ve silahlı soyguncu güvenlik görevlisine diz çöktürüyor. Ardından havaya bir el ateş açan soyguncu vezneye yöneliyor. Bu sırada koltukta oturan bir kadın müşteri olan biteni anlamaya çalışırken, başka bir müşteri diz çöken güvenlik görevlisinin önünden hiçbir şey olmamış gibi geçip dışarı çıkıyor. Soyguncu daha sonra güvenlik görevlisinin silahını belinden alarak bankadan çıkıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.