Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Borcunu Ödeyemeyince Jiletle Kendini Doğradı

Kağıthane’de borcu olduğu iddia edilen bir şahıs, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak kalabalığın gözleri önünde jiletle vücudunun çeşitli yerlerini kesmeye başladı. Kanlar içinde kalan şahıs, karşı binadaki vatandaşın borcunu...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağıthane’de borcu olduğu iddia edilen bir şahıs, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak kalabalığın gözleri önünde jiletle vücudunun çeşitli yerlerini kesmeye başladı. Kanlar içinde kalan şahıs, karşı binadaki vatandaşın borcunu ödeyeceğini söylemesi üzerine ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kağıthane Merkez Mahallesi Çobançeşme Caddesi üzerindeki 5 katlı bir binanın çatısında yaşandı. İddiaya göre, bin 200 lira borcu olduğu öğrenilen Hüseyin Durna (45), borcunu ödeyemeyince cadde üzerindeki binanın çatısına çıktı. Üstündeki gömleği yırtarak aşağıya atan adam, bir süre sonra bağırmaya başladı. Çatıdan bağırış seslerini duyan vatandaşlar, şahsın intihar edeceğini düşünerek polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın yanına giderek ikna etmeye çalıştı. Ancak şahsın ikna olmaması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri binanın altında hava yastığı açarak önlem aldı.
İkna çalışmaları sürdüğü esnada kalabalık tarafından izlenen olayda Durna, cebinden çıkarttığı jilet parçası ile bir anda vücudunu kesmeye başladı. Boğazını ve vücudunun çeşitli yerlerini kesen adam, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Çocuklarında aralarında bulunduğu kalabalığın gözleri önünde vücudunu kesen adama, karşı binadaki vatandaşlar “yapma” diyerek durdurmaya çalıştı. Ancak tüm uyarılara rağmen kendini doğramaya devam eden adama bu sefer itfaiye ekipleri müdahale etmek istedi. Merdiven aracılığıyla çatıya ulaşmaya çalışan itfaiye erini fark eden Durna eline aldığı kiremit parçasını atmakla tehdit etti. Bunun üzerine itfaiye eri, geri inmek zorunda kalınca olay yerine müzakereci polis istendi. Vatandaşlar ise o anları cep telefonlarıyla görüntüledi.
Şahsın eylemi sürdüğü esnada karşı binadaki bir vatandaş, Durna’ya bağırarak kendine zarar vermemesini istedi. Şahıs, kendine daha fazla zarar vermemesi için borçlarını ödemek isteyen vatandaşın konuşmaları sonucu ikna oldu. Şahsın ikna olması üzerine binanın çatısına çıkan polis ekipleri ve borcu ödemeyi kabul eden vatandaş, Durna’yı güvenli bir şekilde aşağıya indirdi. Durna’nın elinden tutan vatandaş, cebine bir miktar para koyarak onu sakinleştirmeye çalıştı. Polis ekiplerinin nezaretinde sağlık ekiplerine teslim edilen şahıs, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.