Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Atalay Filiz’in İlk Görüntülendiği Kafe Sahibi Konuştu:

Dün Sabah Saatlerinde İzmir’in Menderes İlçesinde Yakalanan Seri Katil Atalay Filiz’in İzmir’deki İlk Görüntülerini Emniyetle Paylaşan Ve Katil Zanlısının Yakalanmasında Büyük Katkısı Olan İnternet Kafe Sahibi, “katkımız Olduysa Ne Mutlu Bize” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Atalay Filiz’in İlk Görüntülendiği Kafe Sahibi Konuştu:
Dün sabah saatlerinde İzmir’in Menderes ilçesinde yakalanan seri katil Atalay Filiz’in İzmir’deki ilk görüntülerini emniyetle paylaşan ve katil zanlısının yakalanmasında büyük katkısı olan internet kafe sahibi, “Katkımız olduysa ne mutlu bize” dedi.
Türkiye’nin yakalanması için seferber olduğu üç kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İstanbul’da işlediği cinayetin ardından İzmir’e gelmiş ve Buca ilçesindeki bir internet kafede yaklaşık 4 saat kalmıştı. İnternet kafe sahibi Recep Dikkule’nin dikkati ile seri katilin İzmir’e kaçtığı bu şekilde anlaşılmıştı. Filiz’in İzmir’deki ilk görüntülerini emniyetle paylaşarak katilin yakalanmasında büyük katkısı olan Dikkule, “Yakalandığı için çok mutluyuz. Eğer bir katkımız olduysa ne mutlu bize” diye konuştu. Dikkule, sabah iş yerini açtıktan sonra internetten Filiz ile ilgi haberleri izlediğini ve merak ettiği ayrıntıları haberlerden öğrendiğini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.