Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Aracın Motoruna Sıkışan Yavru Kedi İçin Seferber Oldular

Şişli’de seyir halindeki bir otomobilin önüne fırlayan ve ezilmekten son anda kurtulan yavru kedi aracın motoruna sıkışınca sürücüsü ve vatandaşlar kediyi kurtarmak için seferber oldu.Sabah saatlerinde Şişli’den Bomonti-Dolmabahçe Tüneli...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şişli’de seyir halindeki bir otomobilin önüne fırlayan ve ezilmekten son anda kurtulan yavru kedi aracın motoruna sıkışınca sürücüsü ve vatandaşlar kediyi kurtarmak için seferber oldu.
Sabah saatlerinde Şişli’den Bomonti-Dolmabahçe Tüneli istikametine gitmekte olan Kerem Gül idaresindeki 34 GC 5132 plakalı otomobilin önüne Dernek Sokak’ta bir anda yavru bir kedi fırladı. Kediyi ezmemek için fren yaparak duran Kerem Gül, yanında bulunan eşi Filiz Gül ile birlikte araçtan inerek otomobilin altına baktı. Ezdiklerini sandıkları kedinin ezilmediğini görünce derin bir nefes alan çift, kedinin otomobilin motoruna girdiğini fark etti. Yolda bir otomobilin durduğunu gören vatandaşlar da yardıma koştu. Aracın kaputunu açan sürücü ve vatandaşlar kediyi çıkarmak için uzun süre uğraştı. Kriko yardımıyla aracı yerden bir miktar yükseğe kaldıran vatandaşlar, aracın altına girerek kediyi kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Daha sonra aracın ön kısmından elini motor kısmına sokan vatandaşlar, bunda da başarılı olamayınca bir hortum yardımıyla yavru kediyi motordan çıkmaya zorladı. Vatandaşların tüm çabalarına karşın motordan çıkarılamayan kedi, bir vatandaşın üstten elini sokması, bir vatandaşın da aracın altına yatarak kediyi tutmasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. Bulunduğu yerden çıkarılan yavru kedi, vatandaşların elinden kurtularak tekrar yola çıktı. İki aracın altında kalmaktan son anda kurtulan kedi, yeşillik alana doğru kaçarak gözden kayboldu. Kedinin kurtarılmasıyla birlikte vatandaşlar derin bir nefes aldı. Kedi nedeniyle yol üzerinde bir süre trafik oluştu. Kedinin sıkıştığı otomobilin hareket etmesiyle trafik açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.