Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Alzheimer hastası yaşlı kadının evinde çıkan yangın korkuttu

Edirne’de, alzheimer hastası olduğu iddia edilen yaşlı bir kadının evinde çıkan yangın korkuttu. Elektrik uzatma kablosunun erimesi sonucu tutuşan koltuk takımı, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.Olay, saat 16.00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, alzheimer hastası olduğu iddia edilen yaşlı bir kadının evinde çıkan yangın korkuttu. Elektrik uzatma kablosunun erimesi sonucu tutuşan koltuk takımı, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Olay, saat 16.00 sıralarında Edirne Merkez Sarıcapaşa Mahallesi Sarıcapaşa Caddesi’nde bulunan iki katlı binanın alt katında alzheimer hastası olduğu iddia edilen ve ismi öğrenilemeyen yaşlı bir kadının ikamet ettiği binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, elektrikli ısıtıcının takılı olduğu uzatma kablosunun erimesi sonucu koltuk takımın tutuşması nedeniyle meydana gelen yangına, çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile tutuşan koltuk takımları söndürülerek kontrol amaçlı evden dışarı çıkarıldı. Yaşlı kadın ise olay yerine gelen yakınları tarafından güvenli bir alana alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.