Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) 2 Yaşındaki Çocuğun Bile Ayakkabısını Çaldı

Beyoğlu’nda bir apartmana giren şahıs, 2 yaşındaki çocuğun ayakkabıları da dahil olmak üzere, yaklaşık 6 bin TL değerindeki ayakkabıları çalarak kayıplara karıştı. Binadan kaçarken apartman sakiniyle karşılaşan şahsın hırsızlık...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda bir apartmana giren şahıs, 2 yaşındaki çocuğun ayakkabıları da dahil olmak üzere, yaklaşık 6 bin TL değerindeki ayakkabıları çalarak kayıplara karıştı. Binadan kaçarken apartman sakiniyle karşılaşan şahsın hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Beyoğlu Salman Çıkmazı’ndaki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman kapısının aralıklı bırakılmasını fırsat bilen bir şahıs, binaya girdi. Bütün katları dolaşan şüpheli şahıs, yanında getirdiği sırt çantası ve poşete bina sakinlerinin kapı önlerinde bıraktığı ayakkabıları doldurdu. 2 yaşındaki çocuğun bile ayakkabılarını çalan şahıs, toplam 5-6 bin TL değerindeki ayakkabıları çalarak kayıplara karıştı.
“BEBEĞİMİZİN AYAKKABISINI DA ALMIŞLAR”
Apartman sakinlerinden Serkan Karakum, “Bütün ayakkabılarımızı almışlar. Çalışıyoruz, çabalıyoruz, çocuklarımıza ayakkabı alıyoruz; ama bunun karşılığında hırsızlar emeğimizi çalabiliyor. Bu kadar rahatlar. Bebeğimizin ayakkabısını da almışlar” dedi.
Hırsızla apartman kapısında karşılaştığını belirten Sıla Karakum ise, “Karşılaştık. Sırtında bir çanta, elinde bir poşet vardı. Karşılaştığımızda yüzüme kapıyı kapatmaya çalıştı. İçeri girdiğimde ayakkabıların eksik olduğunu fark ettim. Dışarı çıktım. Ben yukarıya doğru koştum ama o aşağıya doğru kaçmış” dedi.
HIRSIZLIK ANI KAMERADA
Apartman sakinlerinin ayakkabılarını çalan şahıs, güvenlik kameralarına yakalandı. Apartmanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şahıs, şüphe çekmemek için apartmanın önüne elinde broşürlerle geliyor. Daha sonra etrafı kontrol eden şahıs, kapının aralıklı olmasını fırsat bilerek içeriye giriyor.
Şahıs, bütün katları tek tek dolaşarak beğendiği ayakkabıları sırt çantasına ve elindeki poşete dolduruyor. Görüntülerde apartmandan çıkan şüpheli şahsın, binadan çıkarken apartman sakini Sıla Karakum ile karşılaştığı görülüyor. Şahıs, apartmandan hızla uzaklaşırken, apartman sakini Sıla Karakum’un ise durumu anlaması üzerine binadan çıkarak şahsın arkasından bakması görüntülere yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.