Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) 155 İhbarları MOBESE’ye Böyle Yansıyor

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne gelen ihbar telefonlarının MOBESE kameralarına yansıması, emniyet personelinin gelen ihbarlar üzerinde ne kadar hızlı ve titiz çalıştığını gözler önüne serdi.Eskişehir’de 26 Nisan 2016 tarihinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne gelen ihbar telefonlarının MOBESE kameralarına yansıması, emniyet personelinin gelen ihbarlar üzerinde ne kadar hızlı ve titiz çalıştığını gözler önüne serdi.
Eskişehir’de 26 Nisan 2016 tarihinde Adalar mevkii Porsuk Bulvarı’nda meydana gelen bir olayın ihbar ve MOBESE görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 155 Polis İhbar hattını arayan bir kadının meydana gelen bıçaklı kavga olayını ihbar ettiği ses kaydı bulunuyor. İhbar üzerine belirtilen adresteki MOBESE kameraları daha dikkatli izlenmeye başlanıyor ve şüpheli şahıs MOBESE merkezi tarafından olay yerine geçen ekiplere bildiriliyor. Haber merkezi gelen ihbarın ciddiyetini de dikkate alarak genel muhabereyi kesiyor ve ilgili birimleri olay yerine yönlendiriyor. MOBESE kameralarını izleyen personelin dikkatli çalışması ile olay yerine gelen ekipler, şüpheli şahsı kısa sürede yakalıyor.
MOBESE görüntülerinde ise şüpheli şahsın kavgadan sonra elinde bir tabanca ile hızla olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığı, önüne geçmek isteyen vatandaşlara ise yumruk atarak kaçmaya devam ettiği görünüyor. Yine MOBESE görüntülerinde, olay yerine yakın olan polis ekipleri yaya ve araçlarla hızla gelerek şüpheli şahsın peşine düştüğü, olayda yaralanan şahsın da 112 Acil Sağlık ekiplerince alınarak hastaneye götürülmesi de yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.