Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuncakların İçinden Kaçak Sigara Çıktı

Aksaray’da, bir TIR’a operasyon düzenleyen polis, çocuk oyuncakları arasında gümrük kaçağı 85 bin 670 paket sigara ele geçirdi.Operasyon, Aksaray-Adana kara yolunda gerçekleşti. Doğu illerinden Batı illerine kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aksaray’da, bir TIR’a operasyon düzenleyen polis, çocuk oyuncakları arasında gümrük kaçağı 85 bin 670 paket sigara ele geçirdi.
Operasyon, Aksaray-Adana kara yolunda gerçekleşti. Doğu illerinden Batı illerine kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisine uluşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, plakası önceden belirlenen bir TIR’ı Aksaray girişinde takibe aldı. Bir süre yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından operasyon için düğmeye basan KOM ekipleri, TIR’ı Aksaray-Adana kara yolunda durdurdu. İlk olarak sürücü M.B. (49) ve M.B (31)’yi gözaltına alan ekipler, TIR’da yaptıkları aramada çocuk oyuncakları içine gizlenmiş 85 bin 670 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Sigaraya el koyan polis, iki şüpheliyi ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.