Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyun oynarken düştü, iki gün sonra öldü

Adana’da oyun oynarken düşerek başından yaralanan 5 yaşındaki Suriyeli çocuk, iki gün sonra götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye’de...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da oyun oynarken düşerek başından yaralanan 5 yaşındaki Suriyeli çocuk, iki gün sonra götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye’de iç savaştan kaçarak Adana’ya gelen Alkel ailesinin 5 yaşındaki kızı Bayen Alkel, iki gün önce oyun oynadığı sokaktan başından yaralı halde evine döndü. Ancak anne Şavel Alkel kızını doktora götürmek yerine başındaki yarayı temizledikten sonra uyuttu. Olaydan iki gün sonra halsizlik ve bulantı şikayeti başlayınca anne, kızını Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Burada ameliyata alınan çocuk kurtarılamadı. Çocuğun ölümünün şüpheli bulunması üzerine durum polis ekiplerine bildirildi.
Alkel ailesinin evinin bulunduğu sokakta inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çocuğun anne ve babasının ifadelerine başvurup serbest bıraktı. Cenaze ise otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Bugün ise cenaze otopsinin ardından anne Alkel tarafından morgdan alınarak toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.