Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyun için yaktıkları ateş evi kül etti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde çocukların oyun oynarken yaktığı ateşten sıçrayan kıvılcımlar bir evde yangın çıkmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında evde büyük çapta hasar meydana geldi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde çocukların oyun oynarken yaktığı ateşten sıçrayan kıvılcımlar bir evde yangın çıkmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında evde büyük çapta hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Bostanbükü köyünde Posta Sokak’ta torunu Nisanur Coşkun ile birlikte yaşayan Hanife Coşkun’a ait kerpiç evin arka kısmındaki bahçede oynayan çocuklar ateş yaktı. Ateşten sıçrayan kıvılcımlar kerpiç evin alt katındaki ahşap malzemelerin bulunduğu alana sıçradı. Evi bir anda saran yangın rüzgarında etkisiyle hızla büyüdü. Yangını fark eden komşular durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Safranbolu Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması ile yangını kontrol altına almayı başardı. Yangında evin büyük kısmı çökerken, kerpiç evin yanında bulunan 3 katlı binanın son katından yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yükselene dumanlardan etkilenmemek için ağızlarını tülbentle kapatması dikkat çekti.
Evlerinin alevlere teslim olduğunu gören yaşlı kadın ve torunu komşuları tarafından bir eve getirilirken, yangınla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.