Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyun hamuruna gizlenmiş uyuşturucu madde

Eskişehir'de, Uyuşturucuyla Mücadele Kapsamında, Düzenlenen Operasyonda 3 Şahis Yakalandı. Polis, Şüphelilerin Üzerinde Ve Evlerinde Gerçekleştirdiği Aramalarda İse, Oyun Hamuruna Gizlenmiş Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2020 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2020 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oyun hamuruna gizlenmiş uyuşturucu madde

Eskişehir’de, uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonunda 3 şahıs yakalanırken, polis ekipleri şüphelilerin üzerinde ve evlerinde gerçekleştirdiği aramalarda ise, oyun hamuruna gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirdi.

Alınan bilgilere göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentte ’Uyuşturucu Madde Ticareti’ yapan şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda ekipler, 3 şüpheli şahıs yakaladı. Zanlıların üzerinde ve ikamette yapılan aramada ise; oyun hamuruna gizlenmiş bin 161,8 gram gelen afyon sakızı ile 336,38 gram reçine esrar, 65 adet metadon uyuşturucu hap ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Narkotim, 2 şüpheliye ’Uyuşturucu Madde Bulundurmak veya Kullanmak’ suçundan, 1 şüpheliye de ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan işlem başlatarak gözaltına aldı.

Öte yandan gözaltına alınan 1 zanlı emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.