Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otopark Görevlisini Öldüren Zanlı Yakalandı

Beyoğlu’nda İSPARK görevlisi Necmettin Yanık’ı görevi başında öldüren T.K., yakalandı. Operasyon sırasında polislerden kaçmaya çalışırken ayağını inciten zanlının, "Sarhoştum ne yaptığımı hatırlamıyorum, çok pişmanım"...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu’nda İSPARK görevlisi Necmettin Yanık’ı görevi başında öldüren T.K., yakalandı. Operasyon sırasında polislerden kaçmaya çalışırken ayağını inciten zanlının, "Sarhoştum ne yaptığımı hatırlamıyorum, çok pişmanım" dediği öğrenildi.
Beyoğlu’nda görevli olduğu otoparktan çıkan bir araçtan ücret tahsil etmek isteyen İSPARK görevlisi Necmettin Yanık’ı öldüren, zanlı T.K. (25) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin düzenlendiği operasyonla dün akşam saatlerinde Eyüp’te saklandığı yerde yakalandı. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda polislerden kaçmaya çalışan Kızılay, ayağını burktu. T.K., operasyon sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorguya alındı. Emniyetteki sorgusu sırasında T.K.’nın kendisini, "Sarhoştum ne yaptığımı hatırlamıyorum çok pişmanım" diyerek savunduğu öğrenildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Operasyon sırasında kaçmaya çalışırken ayağını inciten zanlının yakalandığı evden çıkarılma anı ise polis kamerası tarafından görüntülendi.
Cinayet sırasında, zanlının yanında olan iki arkadaşı olaydan kısa süre sonra otoparka gelerek teslim olmuş, çıkarılan mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.