Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otopark görevlisine kızan şahıslar terör estirdi

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Küçükçekmece’de park yeri yüzünden otopark görevlisiyle tartışan şahıslar görevliyi ve ona yardım eden bir esnafı silahla yaraladı. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Sefaköy’de park...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Küçükçekmece’de park yeri yüzünden otopark görevlisiyle tartışan şahıslar görevliyi ve ona yardım eden bir esnafı silahla yaraladı. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Sefaköy’de park yeri yüzünden otopark görevlisiyle tartışan şahıslar ortalığı savaş alanına çevirdi. İddiaya göre, otopark görevlisinin şahıslara park yeri olmadığını söylemesi üzerine tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslar otopark görevlisine tekme ve yumrukla saldırdı. Görevlinin dayak yediğini gören esnaf da otopark görevlisini korumak için harekete geçince kavga daha da büyüdü. Bu sırada saldırganlardan biri belindeki silahı çıkararak etrafa ateş açmaya başladı. Olayda otopark görevlisi ve bir esnaf silahla ayağından yaralanırken, kavga anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Görüntülerde şahıslar ilk önce otoprak görevlisiyle tartışıyor. Daha sonra tartışma büyüyünce saldırganlar otopark görevlisine yumruk atmaya başlıyor. Bu sırada sopalı bir şahıs kavga edenlere doğru koşuyor. Kalabalığın iyice arttığı sırada bir saldırgan belinden silahı çıkararak etrafa ateş açmaya başlıyor. Saldırganlar ise kayıplara karışıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.