Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobiller Kafa Kafaya Çarpıştı: 7 Yaralı

Bursa’da kafa kafaya çarpışan otomobiller hurdaya dönerken, araçların içindeki 7 kişi kazayı yaralı olarak atlattı.Bursa’nın Orhangazi ilçesi İznik Karayolu Keramet Ilıca kavşağında meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da kafa kafaya çarpışan otomobiller hurdaya dönerken, araçların içindeki 7 kişi kazayı yaralı olarak atlattı.
Bursa’nın Orhangazi ilçesi İznik Karayolu Keramet Ilıca kavşağında meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Edinilen bilgiye göre, sahur saatinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya’nın kardeşi Yusuf Kaya (35), idaresindeki 16 VY 461 plakalı otomobille İznik istikametine hareket halindeyken karşı yönden gelmekte olan B.Ö. (35) idaresindeki 16 V 3916 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada Yusuf Kaya ile birlikte eşi N.K. (33) ve çocukları M.K.K. (7) ile M.N.K. (2,5) ile yakınları G.K (35) yaralandı. Diğer araçta bulunan B.Ö. ile A.Ö. hafif yaralandı. Yaralılar için olay yerine Orhangazi ve İznik’ten ambulanslar sevk edildi.
Yaralılar ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik Devlet Hastanelerine kaldırılarak burada tedavi altına alınırken, yaralılardan hayati tehlikesi olanın bulunmadığı belirlendi. Kazayı haber alan AK Parti Orhangazi İlçe başkanı Mustafa Kaya sahur vakti hastaneye gelerek yakınları ile ilgili bilgi aldı.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.