Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobilin çarptığı çocuk köprüden düştü

Şanlıurfa’da demir korkulukları aşıp yola fırlayan çocuğa çarpmamak için manevra yapan otomobil, kaldırıma çıktıktan sonra başka bir çocuğa çarpıp, köprüden düşmesine neden oldu.Edinilen bilgiye göre kaza, öğleden sonra İpkeyolu...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da demir korkulukları aşıp yola fırlayan çocuğa çarpmamak için manevra yapan otomobil, kaldırıma çıktıktan sonra başka bir çocuğa çarpıp, köprüden düşmesine neden oldu.
Edinilen bilgiye göre kaza, öğleden sonra İpkeyolu üzerinde bulunan Süleymaniye Taş Köprüsü üzerinde yaşandı. İddiaya göre şehir merkezinden Balıklıgöl Devlet Hastanesine doğru gitmekte olan Mehmet Ö. yönetimindeki 63 ZZ 395 plakalı otomobil, yolun ortasındaki demir korkulukları aşıp karşıya geçmeyen çalışan ve ismi öğrenilemeyen çocuğa çarpmamak için manevra yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yan refüje çarptıktan sonra kaldırımda yürüyen 15 yaşlarındaki başka bir çocuğa çarptı. Kaldırımda yürüyen çocuk, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki Süleymaniye Taş Köprüsünden uçarak alt yola düştü. Çocuğa çarpan otomobil ise köprünün demir korkuluklarına çarparak durabildi. Kazada yaralanan çocuk ile otomobil sürücüsü, olay yerine çağrılan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadığı öğrenilen çocuğun durumunun ağır olduğu belirtildi.
Kaza sonrası otomobilde gaz sızıntısı olması nedeniyle polis tarafından şerit çekilerek bölge güvenlik altına alındı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, otomobilin gaz akışını keserek güvenliği sağladı. Kazayı gören vatandaşlar, çocuğun çarpmanın etkisiyle köprüden düştüğünü söyledi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.