Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobili stop ettirdiği için kardeşini öldüren zanlı tutuklandı

Adana’da cezaevinden yeni çıkan kanser hastası şahıs, otomobili stop ettirdiği gerekçesiyle kavga ettiği kardeşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi’nde 11 Eylül...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2016 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2016 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da cezaevinden yeni çıkan kanser hastası şahıs, otomobili stop ettirdiği gerekçesiyle kavga ettiği kardeşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi’nde 11 Eylül 2016 tarihinde Kurban Bayramı arifesinde meydana geldi. İddiaya göre Murat A. (37), cezaevinden çıkan kanser hastası ağabeyi Cengiz A. (41) ile diğer ağabeyi Cemal A.’yı (39) alarak otomobiliyle gezmeye çıktı. Ancak Murat A. gezerken otomobili stop ettirdi. Ağabey Cengiz A, "Sen kullanamıyorsan ver ben kullanayım" dedi. Ancak Murat A., "Hayır olmaz ben kullanacağım" dedi. Art arda Murat A. otomobili iki kez daha stop ettirince Cengiz A. otomobili kendisi kullanmak için ısrar etti. Ağabey kardeş arasında çıkan kavgada Cengiz A., bıçakla kardeşini kalbinden ve karnından bıçakladı. Cemal A. bu olaya engel olmaya çalıştı ancak başaramadı. Kardeşini kanlar içinde gören iki ağabey, hemen en yakındaki tıp merkezine götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Murat A., durumu ağır olduğu için Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Murat A. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, iki ağabeyi de gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada Cengiz A.’nın kardeşini öldürdüğünü itiraf ettiği iddia edildi. Cemal A. ise olayı bildiği halde söylemediği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı. Sorgulamanın ardından Cengiz A. "adam öldürmek" suçundan, kardeşi Cemal A. ise "cinayeti gizlemekten" adliyeye sevk edildi. Cengiz A. tutuklanırken, kardeşi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.