Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobilden Pompalı Tüfek Ve Tabanca Çıktı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, polis ekiplerince yapılan yol kontrolünde, bir otomobilde yapılan aramada pompalı tüfek ve silah ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Tosmur Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya ilçesinde, polis ekiplerince yapılan yol kontrolünde, bir otomobilde yapılan aramada pompalı tüfek ve silah ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Tosmur Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde asayiş uygulaması yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Abdulkadir T.’nin kullandığı 06 plakalı bir otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada, 1 adet pompalı tüfek, tüfeğe ait 4 fişek, 1 adet tabanca ve tabancaya ait iki şarjör ve 4 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Ruhsatsız olan silah ve mermilere el konulurken, otomobil sürücüsü Abdulkadir T. (36) gözaltına alındı. Cumhuriyet Polis Merkezi’nde ifadesi alınan şüpheli, sevk edildiği Alanya Adliyesi’nde Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.