Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobilde Sıkışan Genç Kurtarıldı

Adana’da 3 kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası otomobilde sıkışan genç, uzun çabalar sonrası kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi’nde meydana gelen kazada, Mithat Özsan Bulvarı’nda,...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da 3 kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası otomobilde sıkışan genç, uzun çabalar sonrası kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi’nde meydana gelen kazada, Mithat Özsan Bulvarı’nda, Sağlık Müdürlüğü kavşağı yönüne doğru giden Kadir Öküzbaşı (19) yönetimindeki 01 DOB 38 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp bahçe duvarı ve park halindeki 01 EA 170 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kaza sonrası sürücünün yanı sıra otomobilde bulunan Özer Sütemen (18) ile Ümit Avcil de (20) yaralandı. Yaralı sürücü ve yanında bulunan Özer Sütemen araçtan çıkartılarak ambulanslarla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Otomobilin arka kısmında oturan Ümit Avcil’in ise ayağı sürücü koltuğunun altına sıkıştığı için bir türlü otomobilden çıkarılamadı. Olay yerine gelen Can-Kur ekipleri Avcil’i sıkıştığı yerden çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Kurtarma çalışması sırasında acı çeken Avcil cep telefonuyla da konuşmayı elden bırakmadı.
Uzun çabalar sonrası sıkıştığı yerden çıkarılan Avcil, ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.