Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil, Yolcu Otobüsüne Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde, yolcu indirmek için duran otobüse, otomobil çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Amasya istikametine 05 HF 639 plakalı otobüsle seyir halinde olan...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otomobil, Yolcu Otobüsüne Çarptı: 3 Ölü, 2 Yaralı
Çorum’un Osmancık ilçesinde, yolcu indirmek için duran otobüse, otomobil çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Amasya istikametine 05 HF 639 plakalı otobüsle seyir halinde olan Eşref Gümüş (52), Ardıç Köyü girişinde yolcu indirmek için yol kenarında durdu. Bu esnada yine aynı istikamette seyir halinde olan Muhammet Şahin (61) yönetimindeki 41 U 4829 plakalı otomobil güvenlik şeridinde duran otobüse arkadan çarptı.
Kazada otomobil içerisinde sıkışan sürücü Muhammet Şahin (61), Fatma Şahin (80) ve Halime Şahin (55) olay yerinde hayatını kaybederken, Yakup Şahin (31) ve otobüste yolcu olarak bulunan Gülfer Özübek (68) yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi Osmancık İtfaiyesine bağlı kaza kırım ekibinin uzun süren çalışmalarının ardından otomobilden çıkarılarak morga kaldırıldı.
Kazanın duyulmasının ardından Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alırken, kazaya karışan otobüs içerisindeki yolcular servis araçlarıyla bölgedeki dinlenme tesisine götürüldü.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.