Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil Tarihi Köprüden Kızılırmak’a Uçtu

Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde, bir otomobil, tarihi Şahruh Köprüsü’nden Kızılırmak’a uçtu. İlk belirlemelere göre otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, otomobil ve cenazelerin kurtarılma çalışmaları devam ediyor.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde, bir otomobil, tarihi Şahruh Köprüsü’nden Kızılırmak’a uçtu. İlk belirlemelere göre otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybederken, otomobil ve cenazelerin kurtarılma çalışmaları devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Karaözü köyünde meydana gelen olayda, plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir otomobil, tarihi Şahruh Köprüsü’nden Kızılırmak’a uçtu. Vatandaşlarının ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye, sağlık ekibi sevk edilirken, olay yerine AFAD ve Turkuaz Arama Kurtarma ekibi de geldi. Ekiplerin otomobili kurtarma çalışmaları devam ederken, Turkuaz Arama Kurtarma ekibindeki balık adamlar da otomobildeki cenazeleri kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan, otomobilde bulunanların yakınları da olay yerinde sinir krizi geçirerek ekiplerin çalışmalarını izledi.
İlk bilgilere göre, otomobil içinde bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.