Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil Takla Attı Karşı Şeride Geçti: 1 Yaralı

Manisa’nın Kula ilçesinde bir otomobilin takla atarak geçtiği karşı şeritte başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, saat 17.45 sıralarında Kula ilçesi İzmir-Ankara...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otomobil Takla Attı Karşı Şeride Geçti: 1 Yaralı
Manisa’nın Kula ilçesinde bir otomobilin takla atarak geçtiği karşı şeritte başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 17.45 sıralarında Kula ilçesi İzmir-Ankara Karayolu üzerinde bulunan Esenyazı Mahallesi trafik kontrol merkezi yakınlarında meydana geldi. 64 FN 002 plakalı otomobiliyle Salihliden Kula yönüne gitmekte olan Mustafa Uğur otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atarak karşı şeride geçen otomobil, Kula istikametinden Salihli istikametine giden Birol Korkmaz idaresindeki 45 SB 3969 plakalı aracı çarparak durabildi. Kazada Nebi Korkmaz adlı vatandaş ağır yaralandı. Çevredekiler, kazayı 112 Acil Yardım ve 110 İtfaiye ekiplerine bildirdi. Hurdaya dönen otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan Nebi Korkmaz ambulans ile Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.