Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil İstinat Duvarında Askıda Kaldı

Sivas’ta mezar ziyaretinden dönen çiftin bulunduğu otomobil yol seviyesindeki istinat duvarının üzerine çıktı. Burada bir süre askıda kalan araç çekici yardımıyla kurtarıldı.Olay, saat 19.45 sıralarında Yukarı Tekke Mezarlığı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta mezar ziyaretinden dönen çiftin bulunduğu otomobil yol seviyesindeki istinat duvarının üzerine çıktı. Burada bir süre askıda kalan araç çekici yardımıyla kurtarıldı.
Olay, saat 19.45 sıralarında Yukarı Tekke Mezarlığı’nda meydana geldi. Sürücü Furkan Altınküpe ve eşi Büşra Altınküpe (27) yakınlarının mezarlarını ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda kayboldu. Sürücü Altınküpe, idaresindeki 58 DE 345 plakalı otomobille Abdulvahabi Gazi Cami yakınlarında geldikleri yöne tekrar dönmek isterken yol seviyesindeki istinat duvarının üzerine çıktı. Sürücü Altınküpe bir süre kendi çabaları ile askıdaki aracını kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı.
Altınküpe, daha sonra olayı itfaiye ekiplerine haber verdi. Sivas Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri aracın yaklaşık 2 metre yükseklikteki duvardan aşağı düşmemesi için araca halat takarak çekiciyi bekledi. Ardından olay yerine ahtapot çekici gelerek askıdaki aracı kurtardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.