Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil iş yerine daldı

Adıyaman’da geri geri manevra yapan bir otomobil sürücüsü fren yerine gaza basınca iş yerine girdi. Kazada bir vatandaş ölümden kıl payı kurtuldu.Edinilen bilgiye göre, Hoca Ömer Mahallesi Hoca Ömer Cami yakınlarında ismi öğrenilmeyen...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da geri geri manevra yapan bir otomobil sürücüsü fren yerine gaza basınca iş yerine girdi. Kazada bir vatandaş ölümden kıl payı kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, Hoca Ömer Mahallesi Hoca Ömer Cami yakınlarında ismi öğrenilmeyen bir sürücüsü kullandığı 02 FN 277 plakalı otomobille geri geri manevra yaptığı esnada otomobilin freni yerine gaza bastı. Hızla geri manevra yapan otomobili fark eden vatandaş otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kıl payı otomobilin altında kalmaktan kurtulan vatandaş hızla kaçarken otomobil ise Mehmet Kurt’a ait iş yerine daldı. İnanılmaz kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, yaşanan olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. İş yerine dalan otomobil daha sonra vatandaşların yardımıyla iş yerinden çıkarıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.