Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil İle Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.Turgutlu Selvilitepe Mahallesi Kuruçeşme Sokak üzerinde meydana gelen kazada Selvilitepe’den Irlamaz...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 19:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otomobil İle Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
Turgutlu Selvilitepe Mahallesi Kuruçeşme Sokak üzerinde meydana gelen kazada Selvilitepe’den Irlamaz istikametine seyir halinde olan İ.S. (63) yönetimindeki 35 TS 141 plakalı otomobil ile karşı istikamette seyir halinde olan Oğuzhan Kara (25) yönetimindeki 45 ZB 0142 plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Oğuzhan Kara olay yerinde yaşamını yitirirken, motosikletin yolcu koltuğunda bulunan Mahmut Çay (24) ve otomobil sürücüsü İ.S. yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri Oğuzhan Kara’nın hayatını kaybettiğini tespit ederken, yaralı M.Ç. ve İ.S.’yi Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, emniyet güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.