Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil İle Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü

Adıyaman’ın Besni ilçesinde, otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Besni istikametinden Adıyaman istikametine gitmekte olan Cafer H. idaresindeki...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otomobil İle Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü
Adıyaman’ın Besni ilçesinde, otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Besni istikametinden Adıyaman istikametine gitmekte olan Cafer H. idaresindeki 02 AJ 337 plakalı kamyonet, Adıyaman istikametinden Besni istikametine gelmekte olan Hasan Alagöz idaresindeki 02 LC 418 plakalı otomobil ile Terbizek köyü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Hasan Alagöz (34) olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Besni Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Alagöz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer sürücü Cafer H. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.