Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil evin bahçesine uçtu: 6 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de kontrolden çıkan otomobilin bir evin bahçesine uçması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, kalıcı konutlardan Düzce istikametine gitmekte olan Dilan E. idaresindeki 54 ZD 999 plakalı...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DÜZCE (İHA) – Düzce’de kontrolden çıkan otomobilin bir evin bahçesine uçması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, kalıcı konutlardan Düzce istikametine gitmekte olan Dilan E. idaresindeki 54 ZD 999 plakalı otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan loda kontrolden çıkarak bir evin bahçesine uçtu. Evin bahçesinde bulunan odunluğa çarparak durabilen araç içerisinde bulunan sürücü Dilan E. ile B. F. A., D. A., F. B., E. Ç. E. ve Ö. Ç. E. yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 acil servis ekipleri ile emniyet ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk ederek tedavi altına aldı. Araç ise bulunduğu yerden çekici yardımı ile çıkarılarak otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.