Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil 50 Metrelik Uçurumdan Uçtu: 1 Ölü

Bursa’da bir otomobilin 50 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Yoldan geçerken kazayı fark eden bir kişinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ölen şahsın yakınları sinir krizi geçirdi.Kaza,...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da bir otomobilin 50 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Yoldan geçerken kazayı fark eden bir kişinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ölen şahsın yakınları sinir krizi geçirdi.
Kaza, Bursa-Orhaneli karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın Yazık (39), saat 03.00’de Orhaneli ilçesi Göynükbelen Mahallesinde bulunan evine gitmek için yola çıktı. Gece karanlığında virajı alamayan Yazık, 50 metre uçurumdan aşağı uçarak hayatını kaybetti. Sabah telefonla kendisine ulaşamayan yakınları, polis ekiplerine kayıp ihbarında bulundu. Nerelere gidilebileceği aranan Yazık’ın acı haberi yoldan gecen bir vatandaş tarafından Jandarma ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen AFAD, UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri, Yazık’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 50 metre uçurumdan cansız bedenin çıkartılması için harekete geçen kurtarma ekipleri uzun uğraşlar verdi.
HURDAYA DÖNEN ARACI KÖYLÜSÜ BULDU
Mola vermek için yolda durduğunu belirten bir vatandaş ise, "Uçurumun kenarından baktığımızda aşağıda bir araba olduğunu fark ettik. Daha sonra gidip jandarma ekiplerine haber verdik. Ekiplerle beraber buraya geldiğimizde ise bizim köyden olduğunu ve hayatını kaybettiğini gördük" diye konuştu.
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Polis ekipleri tarafından verilen haber üzerine olay yerine gelen Yazık’ın yakınları kazaya inanamadı. Sinir krizi geçiren yakınlarını polis ekipleri ve akrabaları sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen inceleme ekipleri gerekli çalışmayı gerçekleştirirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.