Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otobüsle Uyuşturucu Getirirken Yakalandı

İzmir’de bir yolcu otobüsünde narkotik ekiplerinin yaptığı aramada 16.5 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, bir başka operasyonda da 3 kilo esrar maddesi ele geçirildi.Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otobüsle Uyuşturucu Getirirken Yakalandı
İzmir’de bir yolcu otobüsünde narkotik ekiplerinin yaptığı aramada 16.5 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, bir başka operasyonda da 3 kilo esrar maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında doğu ve güneydoğu illerinden gelen araç ve şahıslar ile ilgili çalışma başlattı. İzmir-Manisa yolu üzerinde durdurulan bir yolcu otobüsünün bagajında yapılan kontrolde dedektör köpeklerin bir çuvala aşırı tepki vermesi üzerine açılan çuvalda iki ayrı şeffaf jelatin bantla paketlenmiş 16.5 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Çuvalın sahibi S.A. (37) gözaltına alındı. S.A.’nın uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından ’uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan tutuklandı.
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabağlar ilçesi Limontepe Mahallesi’nde hurdacılık yapan E.B. (26) isimli şahsın elinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduğu, torbacılık yapan şahıslara uyuşturucu madde numunesi dağıtarak piyasaya sürmeye çalıştığı ve uyuşturucu maddeleri ikametinde ve yanında bulunan hurda depolamakta kullandığı iki farklı adreste sakladığı bilgisini adlı. Bunun üzerine yapılan operasyonla E.B. yakalanırken, hurda depolamakta kullandığı adreslerde yapılan aramalarda toprağa gömülü kova içerisinde 3 kilo esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. E.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.