Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otobüs kazasında yaralanan Makedonyalı kadının ayakları kesildi

Edirne’nin Keşan İlçesi Yakınlarında Meydana Gelen 1 Kişinin Öldüğü 38 Kişinin Yaralandığı Kazada, Ayakları Kopan Kişinin Hayati Tehlikesi Devam Ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otobüs kazasında yaralanan Makedonyalı kadının ayakları kesildi
Edirne’nin Keşan ilçesi yakınlarında meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü 38 kişinin yaralandığı kazada ayakları kopan Makedonyalı kadının hayati tehlikesi devam ediyor.
Malkara’dan Keşan istikametine seyreden Makedon turistleri taşıyan tur otobüsü, önünde seyreden TIR’a arkadan çarpmış, kazada 1 kişi ölürken, 5’i ağır 38 kişi yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan ve TIR ile otobüs arasına sıkışan kadın turist ise otobüsün bir kamyonla TIR’ın kasasından çekilmesinin ardından sağlık ekiplerinin yardımıyla kurtarılmıştı. Ağır yaralanan ve iki bacağı da bileklerinden kopan kadın turistin isminin Mate Dejkoski olduğu öğrenilirken, Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın acilen ameliyata alındı. Uzun süren ameliyatın ardından hayati tehlikesi devam eden ve aşırı derece kan kaybettiği öğrenilen Dejkoski’nin ayakları, koptuğu yerden kesildi. Makedonyalı turist Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Kadın turistin, durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.