Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oto Tamircisi Genç İntihar Etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eşi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma giren oto tamircisi genç, kendisini iple doğalgaz borusuna asarak intihar etti.Edinilen bilgiye göre olay, Süleymanlar Mahallesi Razı Deniz Sokak’ta bulunan bir...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eşi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma giren oto tamircisi genç, kendisini iple doğalgaz borusuna asarak intihar etti.
Edinilen bilgiye göre olay, Süleymanlar Mahallesi Razı Deniz Sokak’ta bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, sanayi sitesinde motor ustası olarak çalışan İbrahim Can (32), 6 yıl önce evlendiği eşi L. Can (31) ile bir süredir geçimsizlik yaşamaya başladı. Dün sabah saatlerinde yaşanan tartışma sonrası L. Can evi terk edip gittikten sonra akşam saatlerinde ağabeyi ile yeniden eve döndü. Yeniden yaşanan tartışma sonrası L. Can ve ağabeyi evden ayrıldı. İbrahim Can’dan dün akşamdan bu yana haber alamayan ve bugün de işe gitmediğini öğrenen yakınları eve geldi. İçeriden cep telefonu sesi gelmesine rağmen kapı açılmayınca yakınları polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, itfaiyeden yardım isteyip kapıyı kırarak içeri girdi. Polis ve itfaiye ekipleri içeri girdiklerinde İbrahim Can’ın cansız bedenini doğalgaz borusuna iple asılı halde buldu. Acı haberi alıp eve gelen İbrahim Can’ın anne ve babası ile kardeşleri gözyaşlarına boğuldu.
Nöbetçi savcı ve polis olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.